Trend, na který když vsadíte, budete rozhodně k nepřehlédnutí. Šátkové vzory tedy oblékněte, pokud chcete trendově poutat pozornost. Malé úskalí, se kterým u šátkových vzorů musíte počítat, je fakt, že opticky přidávají nějaké to kilo. A tak v případě, že nemáte zrovna ideální postavu, ale chcete mít i tento trend ve své skříni, doporučuji pořídit si dlouhé, volné šaty nebo tuniku.

Pokud patříte k těm ženám, které nenajdou kuráž obléct šátkové vzory do města, poradím Vám. Pořiďte, počkejte a zabalte do kufru na letní dovolenou.

Dnešní svou inspiraci – šaty s šátkovým vzorem – jsem doplnila neutrálními barvami. Bílou džínovinou na kalhotách a bundě a béžovými odstíny na botách a kabelce. A to proto, že stejně jako například u zvířecích vzorů ani u těch šátkových nedoporučuji to nějak zvlášť přehánět s dalšími barvami, vzory a jinými doplňky.

Zní to jako docela komplikovaná záležitost tyhle šátkové vzory, co? Přidávají kila, špatně se kombinují, vyžadují trochu odvahy,…. ale na druhou stranu – pokud ráda přijímáte nové trendy, ráda podtrhujte svým oblečením ženskost, ráda se trochu odlišujete svým outfitem a máte ráda barvy, bude to pro Vás trefa do černého.

Tak hurá na to a užijte si je buď ve městě nebo třeba na procházce po mořské pláži!

Přeji krásné Velikonoce všem.

Jana_IFS